Van grip naar groei met Microsoft Dynamics 365 Sales

Een door AI ondersteunde CRM-oplossing leidt tot meer inzicht en controle. Verkoopprocessen worden geautomatiseerd, de productiviteit opgevoerd én je verwerft een diepgaand inzicht in je klanten. Microsoft Dynamics 365 is een robuust platform. Voor salesmedewerkers is het altijd een grote uitdaging om genoeg tijd aan verkoopactiviteiten te besteden – Copilot biedt uitkomst.

Download ons e-book en ontdek wat Dynamics 365 kan doen voor jouw organisatie.

microsoft-img.svg

Download het e-book en ontdek hoe Dynamics 365 jouw organisatie laat groeien

Lees er alles over in ons e-book





    Het enige CRM systeem dat gebruik maakt van een volledig verbonden dataplatform met AI functies.

    Microsoft Dynamics 365 Sales is een cloudoplossing waarmee je verkoopprocessen kunt optimaliseren en hechtere banden met klanten kunt aangaan.
    Put maximaal voordeel uit Copilot op basis van een betrouwbaar en in de praktijk bewezen CRM-platform. Samen maken we van jouw transformatie een succes door de nieuwste technologie te implementeren. Met oog voor de mens én techniek bouwen we samen aan een digitale toekomst. Zo maken we het verschil.

    Een aantal van onze klanten

    mateco
    mateco
    mateco
    mateco
    mateco
    mateco
    mateco

    De voordelen van Dynamics 365

    Gestroomlijnde verkoopprocessen

    • Het automatiseren van verkoop draagt bij aan een productiviteitsverbetering. Ons platform bied je een schaalbare en flexibele optie voor de automatisering van bijvoorbeeld leadbeheer, verkoopprognoses en rapportages. Verleg je focus op activiteiten die rechtstreeks omzet genereren, eventueel in combinatie met Microsoft Dynamics Business Central.

    Verbeterde klantrelaties

    In Microsoft Dynamics 365 staat alle klantinformatie inzichtelijk op één plek. Zo personaliseer je het contact met klanten en kun je effectiever op hun behoeften inspelen. Het gevolg is dat je een hechtere band met ze kunt aangaan. Zo onderscheid je je van concurrenten.

    Datagestuurde besluitvorming

    Met Microsoft Dynamics 365 Sales kun je de omzet opvoeren door klantengegevens, marketingdata en verkoopinformatie in te zetten om de ideale doelgroep te bepalen. Zo speel je optimaal in op de behoeften van klanten. Dit betekent een effectief marketing- en salesproces en grip op de customer en project lifecycle.

    Kansen creëren

    Real-time inzicht in data is een vereiste om businesskansen te creëren. Met Dynamics 365 als centraal platform, heb je dit inzicht. Het stelt je in staat om te reageren en te anticiperen op ontwikkelingen en ambities in de markt waar te maken.

    Salesmedewerkers besteden nog geen 30% van hun tijd aan verkoopactiviteiten

    De voordelen van AI voor salesteams

    Realiseer de voordelen van een door Copilot ondersteund CRM

    Organisaties die AI voor verkoopdoeleinden inzetten blijken daar in de praktijk positieve resultaten mee te behalen.

    66% van alle marketeers die gebruikmaken van generatieve AI hebben een positieve ROI gerealiseerd. In veel gevallen was er sprake van een drievoudig rendement doordat de kostenbesparingen na verloop van tijd toenamen.

    support-bg.png
    Bas-van-Woudenberg-uitgeknipt-scaled.jpg

    Van grip naar groei. Daar helpen wij jouw organisatie graag bij.

    Download het e-book en leer hoe AI van toegevoegde waarde is voor jouw salesteam

    Ontdek de kracht van Microsoft Dynamics 365. Lees het e-book!





      CMBS-collegas-overleg-Eva-Djordi-en-Mike-3-scaled.jpg

      We are Conslusion

      172%

      ROI

      7 maanden

      Terugverdientijd

      $116 k

      Verbeterde
      medewerkerproductiviteit

      Het brede dienstenaanbod van Conclusion is gebaseerd op een heel eenvoudig concept – de beste combinatie van in-house experts en diensten om elk klantvraagstuk te ondersteunen. Met zo’n scala aan expertise en slagkracht onder één dak, zijn wij de logische partner voor elke digitale reis naar morgen.